Keeway Zahara 125i 4T

Ez a Keeway Zahara 125i 4T robogó sajnos már elkelt, de nézz körül honlapunkon, sok hasonló eladó robogó található készleten nálunk.
Keeway Zahara 50 robogó
Keeway Zahara 50 robogó
Keeway Zahara 125 robogó 1
Keeway Zahara 125 robogó 2
Keeway Zahara 125 robogó 4
Keeway Zahara 125 robogó 5
Keeway Zahara 125 robogó 6

Zahara 125 négyütemű robogó teljesen megújult műszaki tartalommal 2017-től, már euro4 blokkal szerelve vásárolható boltunkban. A robogó teljes fékrendszer is megújult CBS (Combined Brake System) kombinált fékrendszerrel szerelve, egymástól nem független első és hátsó fékek segítik a biztonságos fékezést. Kis mérete és fogyasztása kiválóan szolgálja a robogózás követelményeit. Széles taposóidom gondoskodik az elegendő lábtérről. Nagy lábtérnek köszönhetően a szokottnál is kényelmesebb az üléspozíció. 24 hónap garanciát ad rá a gyártó, melyből az első év teljes körű garancia, a második évben pedig a fő darabokra él a garancia (motor,váltó). A Biturbó Kft. Keeway hivatalos márkakereskedés így a Keeway robogókkal kapcsolatos minden kérdésben vásárlóink rendelkezésére állunk, garanciális és szerviz kérdésekben is keressen bizalommal. A Keeway Zahara 125i 4T robogóhoz alkatrész utánpótlás folyamatosan biztosított.  

Cégünk hivatalos Keeway márkakereskedés, így a Keeway motorokkal és robogókkal kapcsolatos minden kérdésben vásárlóink rendelkezésére állunk motorkereskedésünkben, garanciális és szerviz kérdésekben is keressen bizalommal.

A(z) Keeway Zahara 125i 4T műszaki adatokat a motor műszaki adatok, a kerék méreteket a kerék és fék, véleményeket és teszteket, valamint a kezelési és szerelési útmutatót az egyéb információk fül alatt találod.

Keeway Zahara 125i 4T alkatrészek, akkumulátor, bukósisak, gumi, izzó, lámpa, kipufogó, csomagtartó doboz, elektronikai, futómű és fék alkatrész, kilométeróra motorkerékpár kereskedésünkben folyamatosan kapható.

Évjárat: 
2020
Futott km: 
0 km
Állapot: 
Kivitel: 
Eladva

Motor műszaki adatok

Hengerűrtartalom: 
Munkaütem: 
Euro besorolás: 
Hengerek száma: 
Hűtés típusa: 
Furat X löket: 
52.4 X 57.8 mm
Fordulatszám: 
7500 fodulat/perc
Teljesítmény: 
6.3 kw
Lóerő: 
8.0 le
Indítás: 
Keverékképzés: 
Hajtás: 
Sebességváltó: 

Méretek és tömeg

Hosszúság: 
1840 mm
Szélesség: 
690 mm
Magasság: 
1150 mm
Tengelytáv: 
1270 mm
Önsúly: 
125 kg
Tank: 
5.0 l

Kerék és fék

Első kerékgumi méretei: 
Hátsó kerékgumi méretei: 
Első fék: 
Hátsó fék: 
Fékrendszer: 

Egyéb információk

Regisztrációs adó: 
Az ár a regisztrációs adót és forgalomba helyezés költségét nem tartalmazza
Használati útmutató: