Keeway X-Blade 50 2T

Ez a Keeway X-Blade 50 2T robogó sajnos már elkelt, de nézz körül honlapunkon, sok hasonló eladó robogó található készleten nálunk.
Keeway Xblade 50 robogó 3

A Keeway X Blade korszerű, sportos  robogó. Nemcsak kinézetben dinamikus, minden forgalmi helyzetben bizonyítja lendületességét.
Kényelmes ülés alatt nagy tároló rekesz, melyben elfér akár a zárt bukósisak. LCD műszerek és digitális sebességmérő.
Első és hátsó  tárcsafék gondoskodik a megállásról és kezelhetőségről, garantálva a biztonságot. A mindennapi ingázásra optimalizálva, alacsony fogyasztással, a gazdaságosság jegyében. Lapos lábtartó a kényelmes vezetési helyzet érdekében.  

 

Cégünk hivatalos Keeway márkakereskedés, így a Keeway motorokkal és robogókkal kapcsolatos minden kérdésben vásárlóink rendelkezésére állunk motorkereskedésünkben, garanciális és szerviz kérdésekben is keressen bizalommal.

A(z) Keeway X-Blade 50 2T műszaki adatokat a motor műszaki adatok, a kerék méreteket a kerék és fék, véleményeket és teszteket, valamint a kezelési és szerelési útmutatót az egyéb információk fül alatt találod.

Keeway X-Blade 50 2T alkatrészek, akkumulátor, bukósisak, gumi, izzó, lámpa, kipufogó, csomagtartó doboz, elektronikai, futómű és fék alkatrész, kilométeróra motorkerékpár kereskedésünkben folyamatosan kapható.

Évjárat: 
2018
Futott km: 
0 km
Állapot: 
Kivitel: 
Eladva

Motor műszaki adatok

Hengerűrtartalom: 
Munkaütem: 
Hengerek száma: 
Hűtés típusa: 
Furat X löket: 
40 X 39,2
Fordulatszám: 
5500 fodulat/perc
Teljesítmény: 
2.6 kw
Lóerő: 
3.0 le
Indítás: 
Keverékképzés: 
Hajtás: 
Sebességváltó: 

Méretek és tömeg

Hosszúság: 
1870 mm
Szélesség: 
710 mm
Magasság: 
1185 mm
Önsúly: 
100 kg
Tank: 
5.0 l
Végsebesség: 
45 km/h

Kerék és fék

Első kerékgumi méretei: 
Hátsó kerékgumi méretei: 
Első fék: 
Hátsó fék: 

Egyéb információk

Elérhető színek: