1+1 év gyári garancia

 A nálunk vásárolt robogók és motorok esetében a komplett jármű gyártási és anyaghibáira, 1 év teljeskörű garanciát (jótállást) vállalunk, az erre vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően. További 1 év szavatosságot válall a gyártó a fődarabokra ( motor, váltó).
A garancia időtartama a vásárlás/üzembehelyezés dátumával kezdődik.
Az új motorkerékpárhoz vagy robogóhoz minden esetben mellékelünk használati útmutatót és jótállási jegyet, amik részletesen is tartalmazzák a jármű használatára vonatkozó leírást, és a jótállás feltételeit.
Garanciális esetben a motort, robogót ezzel együtt kell bemutatni. Ezen igazolás nélkül a garancia érvényesítése nem lehetséges, javítást csak térítés ellenében tudunk végezni a motoron/robogón.

Garanciális esetben lehetőségünk van mérlegelni, hogy a hibás alkatrészt javítjuk vagy cseréljük.


A JÓTÁLLÁSI IGÉNY ÉRVÉNYESÍTÉSÉNEK KIZÁRÓ OKAI:

  • A garanciális igény nem érvényesíthető, amennyiben a motor/robogó eredeti konstrukcióján és felszereltségén változtatás történt (kivételt képez, ha azt márkaszervizünkben hivatalosan végezték, és bepecsételték a jótállási jegybe), vagy azt nem rendeltetésszerűen használták.
  • Ha nem vett rész kötelező, első átvizsgáláson.

Nem vállalunk garanciát a nem megfelelő vagy szakszerűtlenül felszerelt, vagy nem rendeltetésszerűen használt alkatrészekre.