Keeway Agora 50 4T

Ez a Keeway Agora 50 4T robogó sajnos már elkelt, de nézz körül honlapunkon, sok hasonló eladó robogó található készleten nálunk.
Keeway Agora 50 4T robogó 6

Ez a Keeway Agora bemutató robogó volt.   

A Keeway Agora 50 robogó igazán kényelmes és gazdaságos. Városi közlekedésre tervezték. Robogó ülése alatt nagy méretű rekesz található, melyben egy zárt bukósisak elfér. A lábtérnél található egy lenyíló tároló, iratok és kisebb tárgyak részére. Hátsó csomagtartója erős és nagy, alkalmas nagyobb csomagok szállítására. Halk járású motorja jól gyorsul. Elől és tárcsafék, hátsul fékdob gondoskodik a megállásról.

Cégünk hivatalos Keeway márkakereskedés, így a Keeway motorokkal és robogókkal kapcsolatos minden kérdésben vásárlóink rendelkezésére állunk motorkereskedésünkben, garanciális és szerviz kérdésekben is keressen bizalommal.

A(z) Keeway Agora 50 4T műszaki adatokat a motor műszaki adatok, a kerék méreteket a kerék és fék, véleményeket és teszteket, valamint a kezelési és szerelési útmutatót az egyéb információk fül alatt találod.

Keeway Agora 50 4T alkatrészek, akkumulátor, bukósisak, gumi, izzó, lámpa, kipufogó, csomagtartó doboz, elektronikai, futómű és fék alkatrész, kilométeróra motorkerékpár kereskedésünkben folyamatosan kapható.

Évjárat: 
2016
Futott km: 
0 km
Állapot: 
Kivitel: 
Eladva

Motor műszaki adatok

Hengerűrtartalom: 
Munkaütem: 
Hengerek száma: 
Hűtés típusa: 
Furat X löket: 
40 X 39,9
Fordulatszám: 
6500 fodulat/perc
Teljesítmény: 
2.6 kw
Lóerő: 
3.0 le
Indítás: 
Keverékképzés: 
Hajtás: 
Sebességváltó: 

Méretek és tömeg

Hosszúság: 
1845 mm
Szélesség: 
675 mm
Magasság: 
1195 mm
Önsúly: 
84 kg
Tank: 
5.5 l

Kerék és fék

Első kerékgumi méretei: 
Hátsó kerékgumi méretei: 
Első fék: 
Hátsó fék: 

Egyéb információk

Szín: 
Használati útmutató: