Keeway Hurricane 50 2T.

Ez a Keeway Hurricane 50 2T. robogó sajnos már elkelt, de nézz körül honlapunkon, sok hasonló eladó robogó található készleten nálunk.
Keeway Hurricane_50_hasznalt bal oldal

Elől két csomagtartó, hogy a robogzó mindent könnyedén magával tudjon vinni. Ülés alatt nagyméretű sisakdobozzal szerelve, mely nagyobb tárgyak vagy akár egy zárt bukósisak szállítására is alkalmas.

Városban különösen előnyős a használata kis termete miatt. Könnyen kezelhető, olcsó fenntartási költségek teszik vonzóvá.

 

Alakatrész utánpótlás folyamatosan biztosított.

 

Cégünk hivatalos Keeway márkakereskedés, így a Keeway motorokkal és robogókkal kapcsolatos minden kérdésben vásárlóink rendelkezésére állunk motorkereskedésünkben, garanciális és szerviz kérdésekben is keressen bizalommal.

A(z) Keeway Hurricane 50 2T. műszaki adatokat a motor műszaki adatok, a kerék méreteket a kerék és fék, véleményeket és teszteket, valamint a kezelési és szerelési útmutatót az egyéb információk fül alatt találod.

Keeway Hurricane 50 2T. alkatrészek, akkumulátor, bukósisak, gumi, izzó, lámpa, kipufogó, csomagtartó doboz, elektronikai, futómű és fék alkatrész, kilométeróra motorkerékpár kereskedésünkben folyamatosan kapható.

Évjárat: 
2016
Futott km: 
8500 km
Állapot: 
Kivitel: 
Eladva

Motor műszaki adatok

Hengerűrtartalom: 
Munkaütem: 
Hengerek száma: 
Hűtés típusa: 
Furat X löket: 
40 x 39,2
Fordulatszám: 
7250 fodulat/perc
Teljesítmény: 
2.4 kw
Lóerő: 
3.0 le
Indítás: 
Keverékképzés: 
Hajtás: 
Sebességváltó: 

Méretek és tömeg

Hosszúság: 
1800 mm
Szélesség: 
680 mm
Magasság: 
1210 mm
Önsúly: 
81 kg
Tank: 
5.0 l
Végsebesség: 
43 km/h

Kerék és fék

Első kerékgumi méretei: 
Hátsó kerékgumi méretei: 
Első fék: 
Hátsó fék: