Suzuki VS 400 Intruder

Ez a Suzuki VS 400 Intruder chopper motor sajnos már elkelt, de nézz körül honlapunkon, sok hasonló eladó chopper motor található készleten nálunk.
Suzuki Intruder 400 chopper 1

Suzuki Intruder 400  Le Pera chopper

A 400-as Intruder alapméretei megegyeznek a 800-aséval, és hengereinek bôséges bordázata mellett a blokkot sem nagyon lehet megkülönböztetni nagy testvérétôl. A futómű teljes mértékben megegyezik azzal, amelyet már több mint egy évtizede megszoktunk az Intrudertôl. 21 colos elsô kerekével és hosszú utánfutásával fôleg egyenesen szeret haladni. 

Mélyen ültetett Le Pera ülés, T kormány, egyedi kipufogó, V2 motor, kardán hajtás. A második ülés segédvázzal megoldható.

 

 

A(z) Suzuki VS 400 Intruder műszaki adatokat a motor műszaki adatok, a kerék méreteket a kerék és fék, véleményeket és teszteket, valamint a kezelési és szerelési útmutatót az egyéb információk fül alatt találod.

Suzuki VS 400 Intruder alkatrészek, akkumulátor, bukósisak, gumi, izzó, lámpa, kipufogó, csomagtartó doboz, elektronikai, futómű és fék alkatrész, kilométeróra motorkerékpár kereskedésünkben folyamatosan kapható.

Évjárat: 
1998
Állapot: 
Kivitel: 
Eladva

Motor műszaki adatok

Hengerűrtartalom: 
Munkaütem: 
Hengerek száma: 
Hengerelrendezés: 
Hűtés típusa: 
Fordulatszám: 
7500 fodulat/perc
Teljesítmény: 
25.0 kw
Lóerő: 
34.0 le
Indítás: 
Keverékképzés: 
Hajtás: 
Sebességváltó: 

Méretek és tömeg

Tank: 
15.0 l

Kerék és fék

Első kerékgumi méretei: 
Hátsó kerékgumi méretei: 
Első fék: 
Hátsó fék: 

Egyéb információk

Okmányok jellege: 
Okmányok érvényessége: