Aprilia SX 50

Ez a Aprilia SX 50 supermoto sajnos már elkelt, de nézz körül honlapunkon, sok hasonló eladó supermoto található készleten nálunk.
Aprilia SX 50 supermoto

Az Aprilia tehát megtervezte azt, amire a fiatalok áhítoztak, olyan motort,  amiről nehéz megállapítani a lökettérfogatát, valóban gyönyörűen néz ki, s ráadásul még csodás vezetési élménnyel is megajándékozza a motor vezetőjét. Az enduróhoz hozzáadtak egy pár pályagumit, és nem felejtették ki a szuper fékeket sem.

A supermotót  könnyedséggel el lehet fektetni, mélyre döntve is nagyon stabil, olyan, mintha sínen húznák.  Az Aprilia SX nagyon kompakt benyomást kelt, úgy érezzük, minden a helyén van, ráadásul a lehető legnagyobb összhangban.  

Az Aprilia SX50 nagyszerű supermoto, amely biztonsággal kezelhető.

Cégünk hivatalos Aprilia márkakereskedés, így a Aprilia motorokkal és robogókkal kapcsolatos minden kérdésben vásárlóink rendelkezésére állunk motorkereskedésünkben, garanciális és szerviz kérdésekben is keressen bizalommal.

A(z) Aprilia SX 50 műszaki adatokat a motor műszaki adatok, a kerék méreteket a kerék és fék, véleményeket és teszteket, valamint a kezelési és szerelési útmutatót az egyéb információk fül alatt találod.

Aprilia SX 50 alkatrészek, akkumulátor, bukósisak, gumi, izzó, lámpa, kipufogó, csomagtartó doboz, elektronikai, futómű és fék alkatrész, kilométeróra motorkerékpár kereskedésünkben folyamatosan kapható.

Évjárat: 
2017
Futott km: 
0 km
Állapot: 
Kivitel: 
Eladva

Motor műszaki adatok

Hengerűrtartalom: 
Munkaütem: 
Euro besorolás: 
Hengerek száma: 
Hűtés típusa: 
Furat X löket: 
40 X 39,9
Indítás: 
Keverékképzés: 
Hajtás: 
Sebességváltó: 

Méretek és tömeg

Hosszúság: 
2040 mm
Szélesség: 
825 mm
Magasság: 
1145 mm
Tengelytáv: 
1406 mm
Tank: 
7.0 l

Kerék és fék

Első kerékgumi méretei: 
Hátsó kerékgumi méretei: 
Első fék: 
Hátsó fék: 

Egyéb információk