Keeway Blueshark R1 Lite 80

Keeway blueshark R1 lite 80 e robogó 2
Keeway blueshark R1 lite 80 e robogó 2
Keeway blueshark R1 lite 80 e robogó 1
Keeway blueshark R1 lite 80 e robogó 3
Keeway blueshark R1 lite 80 e robogó 4
Keeway blueshark R1 lite 80 e robogó 5
Keeway blueshark R1 lite 80 e robogó 6
Keeway blueshark R1 lite 80 e robogó 7
Keeway blueshark R1 lite 80 e robogó 8
Keeway blueshark R1 lite 80 e robogó 9
Keeway blueshark R1 lite 80 e robogó 10
Keeway blueshark R1 lite 80 e robogó 11
Keeway blueshark R1 lite 80 e robogó 12
Keeway blueshark R1 lite 80 e robogó 13
Keeway blueshark R1 lite 80 e robogó 14
Keeway blueshark R1 lite 80 e robogó 15
blueshark_app
blueshark_muszerfal

A Keeway Blueshark család elektromos robója. Környezetbarát elektromos motor, a hátsó kerék közepén, amelynek maximális teljesítménye 1500 W. A kicsi és sokoldalú, az új robogó végsebessége 80 km / h. Az akkumulátor 96V / 30 Ah-os (2*30Ah) lítium-ion akkumulátor, mely sebesség és súlytól függően elegendő akár 90 km-es távolsághoz. Az akkumulátor töltési ideje 5-8 óra.

 Egyedi stilusú Blueshark elektromos robogó, 12 collos kerékkel, súlya 91 kg, elől, hátul tárcsafékkel szerelve kerűl forgalomba. Maximális terhelhetősége 170 kg. Bluetooth hangszoróval, riasztóval. A riasztó azonnal élesre áll amint kihúzzuk  a gyújtáskulcsot és blokkolja  a hátsó kereket. Mozgatásra hangjelzéssel jelez.

Minden egyes modellhez mellékeljük a töltőt és a használati útmutatót.

Halk, csendes, könnyen kezelhető, városi közlekedésre ideális. Nem kell bele: olaj, légszűrőbetét, nem kell olajat cserélni, nem kell légszűrőt tisztítani, nem kell a végáttételnél sem olajat cserélni.
Rendkivül alacsony az üzemeltetési költsége.

A maximális hatótávolságra vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, mely arra vonatkozik, hogy milyen értéket lehet elérni ideális körülmények között. A gyakorlatban a hatótávolság nagyban függ a kezelő és az egyéb terhek súlyától; az úton található szintkülönbségtől; az időjárási körülményektől; az útviszonyoktól; a vezetés stílusától; az elindulások gyakoriságától (például a kereszteződésekben); a gumiabroncsok állapotától (különösen a felfújt állapottól); az akkumulátorok állapotától és sok egyéb tényezőtől. Extrém körülmények között a hatótávolság akár kevesebb, mint 50%-ra is csökkenhet a megadott értékekhez képest!

Az egy feltöltéssel, maximális üzemidőre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, amit ideális körülmények között lehet csak elérni. A gyakorlatban az egy feltöltéssel elérhető üzemidőt nagy mértékben befolyásolja a gép használatának módja (pl. beleértve az indítást és leállást); az üzemeltetés körülményei; környezeti hőmérséklet; akkumulátor állapota és sok más, egyéb tényező. Extrém körülmények között az egy feltöltéssel elérhető üzemidő akár kevesebb, mint 50%-ra is csökkenhet a megadott értékekhez képest!

Cégünk hivatalos Keeway márkakereskedés, így a Keeway motorokkal és robogókkal kapcsolatos minden kérdésben vásárlóink rendelkezésére állunk motorkereskedésünkben, garanciális és szerviz kérdésekben is keressen bizalommal.

A(z) Keeway Blueshark R1 Lite 80 műszaki adatokat a motor műszaki adatok, a kerék méreteket a kerék és fék, véleményeket és teszteket, valamint a kezelési és szerelési útmutatót az egyéb információk fül alatt találod.

Keeway Blueshark R1 Lite 80 alkatrészek, akkumulátor, bukósisak, gumi, izzó, lámpa, kipufogó, csomagtartó doboz, elektronikai, futómű és fék alkatrész, kilométeróra motorkerékpár kereskedésünkben folyamatosan kapható.

Ár: 
1 333 000 Ft
Akciós ár: 
1 252 000 Ft
Évjárat: 
2022
Futott km: 
0 km
Állapot: 
Kivitel: 

Motor műszaki adatok

Hatótáv: 
91 km
Akkumulátor típus: 
Litium 48V 30Ah
Akkumulátor töltési idő: 
5 h
Motor típusa: 
Elektromos
Motor teljesítménye: 
3000 W
Max. teljesítménye: 
4400 W

Méretek és tömeg

Hosszúság: 
1880 mm
Szélesség: 
700 mm
Magasság: 
1200 mm
Tengelytáv: 
1300 mm
Önsúly: 
91 kg
Végsebesség: 
80 km/h

Kerék és fék

Első kerékgumi méretei: 
Hátsó kerékgumi méretei: 
Első fék: 
Hátsó fék: 

Egyéb információk

Szín: 
Elérhető színek: 
Extrák: 
Blueshark App
Bluetooth
Fingerprint start
Integrált hangszóró
Keyless go
Riasztó
Ha megvennéd a motort vagy kérdésed van, keress bennünket!